Alpinresor.se
 

Wagrain, Österrike

Bild från Wagrain
Bild från Wagrain
I hjärtat av Salzburgerland finner vi Wagrain, en liten ort med 3128 invånare och typisk Österrikisk charm och atmosfär. Området bjuder på ett hundratal pister och Wagrain är känt för att vara barnvänligt. Byn har i sitt stora skidsystem ett speciellt barnvänligt område. Här finns mycket snäll åkning och medelåkaren har mycket pister att avnjuta och dessutom en hel del offpist. Ett modernt liftsystem ser till att ni snabbt och utan köer kommer upp till åkningens början på 2188 meter över havet.

När ni åkt färdigt för dagen finns på de många hotellen spa-avdelningar för skön avkoppling. Gillar ni att bada kan ni får ert lystmäte på byns äventyrsbad Wasserwelt Amadé, som erbjuder vågmaskiner, bubbelpooler och vilvattenskanalen ”den vilda floden”. På kvällen kan ni roa er i någon av byns många barer och nattklubbar. Från flygplatsen i München tar man sig till skidområdet på två och en halv timma.

<< Tillbaka till Österrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Wagrain, Österrike

Har du varit på skidresa / semester i Wagrain och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Wagrain - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network