Alpinresor.se
 

Serre Chevalier, Frankrike

Bild från Serre Chevalier
Bild från Serre Chevalier
Serre Chevalier är beläget i de södra delarna av Alperna, "Hautes Alpes", där topparna är som högst. Bland bländande massiv och små välbevarade byar kan såväl de mest entusiastiska alpinister som turister på jakt efter vackra vyer få sitt lystmäte tillfredsställt. Serre Chevalier kan skryta med goda snöförhållande och många soliga dagar, 3 kabinliftar, 6 gondoler och 19 stolliftar. Ett välutbyggt system med skidbussar ser till att du tar dig mellan områdets olika delar enkelt och effektivt.

<< Tillbaka till Frankrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Serre Chevalier, Frankrike

Har du varit på skidresa / semester i Serre Chevalier och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Serre Chevalier - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network