Alpinresor.se
 

La Grave, Frankrike

Bild från La Grave
Bild från La Grave
Välkommen till offpiståkarens våta (pudriga?) drömmar om lössnö. Orten där åkning utan guide är lika oförlåtligt som socker till gröten. Bara utsikten över bergen har i La Grave - La Meije har fått folk att stanna upp och undra om de kommit till himlen eller är kvar på jorden. 2150 meter av oavbruten vertikal höjdskillnad ger fantastiska möjligheter till kanonfin skidåkning.

Liften upp tar 30 minuter, väl där uppe hittar du två markerade backar, resten är upp till dig och din bergsguide att utforska.

<< Tillbaka till Frankrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera La Grave, Frankrike

Har du varit på skidresa / semester i La Grave och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till La Grave - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network