Alpinresor.se
 

Kitzbühel, Österrike

Bild från Kitzbühel
Bild från Kitzbühel
Kitzbühel är en av Österrikes kändaste och fräckaste vintersportsorter, belägen mellan Hahnenkamm (1712 m) och Kitzbühler Horn (1996 m). Hahenkamm är hemmet för det årliga världscupracet i skidor, även loppets mest kända händelse, störtloppsåket i den berömda "Streif"-backen. Under sommartid är Kitzbühel värd för en ATP-tennis turnering på lera.

<< Tillbaka till Österrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Kitzbühel, Österrike

Har du varit på skidresa / semester i Kitzbühel och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Kitzbühel - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network