Alpinresor.se
 

Ischgl, Österrike

Bild från Ischgl
Bild från Ischgl
Ischgl ligger vackert beläget i de soliga centrala alperna, Silvretta. Systemet som ligger i Österrike ger en känsla av modernitet och lyx. Det finns tre kabinliftar som ser till att det inte uppstår några större liftköer. För snowboardåkarna finns det ordentligt tilltagen funpark. Både systemet och byn brukar vara omtyckt av såväl erfarna åkare och nybörjare.

<< Tillbaka till Österrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentarer

Fantastiskt bra

Inlagt 2006-11-03

jag var med min familj i ischgl. det var fantastiskt bra. det fanns mycket att välja mellan och du kunde göra olika saker.

Kommentera Ischgl, Österrike

Har du varit på skidresa / semester i Ischgl och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Ischgl - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network