Snabbhjälp / information för Alpinresor.se

Sökfunktionen

Sökfunktionen är till för att hitta resor som går till ett visst land, en viss ort eller med vissa kriterier. För att använda den så klickar du på "Sök"-länken på startsidan.
Genom att markera flera val med hjälp av CTRL/kontroll-knappen kan du göra en detaljerad sökning.

Resebevakning via epost

När du vill vara först med att veta när en ny restresa läggs till så kan du använda vår kostnadsfria epost-bevakning. Gör bara en sökning och klicka på länken för att skapa en bevakning. Då får du restresor med de valda kriterierna skickade direkt till din epost.

Bokmärken

Tänk på att du kan lägga till alla länkar och sökningar på Alpinresor.se i dina bokmärken för snabb åtkomst senare. Det är även enkelt att klippa ut dem och skicka till vänner via tex epost.

Prisinformation

Tyvärr kan vi inte garantera att alla uppgifter på Alpinresor.se är korrekta. Vår insamling av data är helt maskinell. Om ni upptäcker ett fel är vi mycket tacksamma om ni meddelar oss om detta. Alpinresor.se vidareförmedlar enbart information om resor, därför tar vi inte heller på oss något ansvar för felaktiga uppgifter, antingen felaktigt inhämtade eller felaktigt publicerade.

Kopplingar till resebyråer

Alpinresor.se är en helt fristående webbplats utan kopplingar till någon resebyrå, reseorganisatör eller likande. Vårt mål är att tillgodose det behov av snabb och effektiv förmedling av billiga restresor till platser där man kan roa sig med snö. På grund av de bristande tekniska aspekter som finns på motsvarande webbplatser i form av popupfönster, långsamma servrar och annat ondsint så bestämde vi oss för att lansera en gratis tjänst som sparkar rumpa.

Ansvariga, webbhjältar och kaffedrickare

Vi som har producerat den här webbplatsen heter Hjalmar Wåhlander och Dan Nilsson. Det är Dan som står för den flashiga designen och Hjalmar som knackar koden. Hjalmar har ett par andra bollar i luften på te.x. Nyhetsportalen.se medan Dan tycker att du skall köpa dina egna tshirts på Attitude.se eller färdigtryckta geek-tröjor på Geektown.se. Om du har några frågor eller kommentarer så är du välkommen att använda vår kontakt-sida för att nå oss.

Copyright

Alpinresor.se tillhandahåller RSS-strömmar med data. Om du har en egen webbplats som vill publicera denna data så är det inga problem att använda dessa RSS-strömmar för att skapa en tjänst som liknar vår. Dock vill vi att att ni tydligt hänvisar till varifrån ni får er data. (Annars blir det inga julklappar).
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network