Alpinresor.se
 

Chambery, Frankrike

Bild från Chambery
Bild från Chambery
Chambery grundades vid vägkorsningen av uråldriga vägar mellan Burgundy, Schweiz och Italien och är fortfarande en stor järnvägsknytpunkt. Den ligger vid dalen av mellan Bauges och Chartreuse och sträcker sig mot vindodlingskullarna vid Combe de Savoie i söder och nästan till stranden av sjön Bourget - den största naturliga sjön i norra Frankrike.

<< Tillbaka till Frankrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Chambery, Frankrike

Har du varit på skidresa / semester i Chambery och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Chambery - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network