Alpinresor.se
 

Cervinia, Italien

Bild från Cervinia
Bild från Cervinia
Cervinia idag har etablerat det bästa snörekorden i Italien i helhet, soliga backar ovanför trädlinjen som sträcker sig över gränsen in i Schweiz. Det är ett stort område och tack vare det internationella passet är det nu möjligt att komma åt skidåkning i backar som är upp till 22 kilometers långa. Åkningen går från en av världens största fallhöjder - Klein Matterhorn till Cervinias lägre granne Valtournenche. Det finns till och med möjlighet till helikopter-drop!

<< Tillbaka till Italien

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Cervinia, Italien

Har du varit på skidresa / semester i Cervinia och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Cervinia - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network