Alpinresor.se
 

Canazei/Campitello, Italien

Bild från Canazei/Campitello
Bild från Canazei/Campitello
Dolomiterna är en sektion av alperna. De är placerade i jämnt fördelade delar i den södra tyrolprovinsen, Trentino och Belluno (alla i norra italien) och växer från Adigefloden i väst till Pieve-dalen i öster. De norra och södra gränserna är dragna av Pustertal och Val Sugana.

Regionen är vanligen uppdelad i västra och östra Dolomiterna separerade av sträckan Gadertal - Campolongo passet - Cordevoledalen. Namnet Dolomiterna kommer från den berömde franske mineralforskaren Deodat de Dolomieu (1750-1801) som var den förste att beskriva mineralen Dolomite som är anledningen till de karaktäristiska formerna av de här magnifika bergen

<< Tillbaka till Italien

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Canazei/Campitello, Italien

Har du varit på skidresa / semester i Canazei/Campitello och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Canazei/Campitello - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network