Alpinresor.se
 

Saalbach, Österrike

Bild från Saalbach
Bild från Saalbach
Saalbach ligger alldeles intill Hinterglemm, staden är marginellt större och högljudare än sin granne. Båda städerna har på senare tid vuxit mot varandra och nästan blivit till en stad. Byggnader är bevarade i klassisk tyroler-stil och you skulle troligen inte se att det mesta av staden är byggt sedan 60-talet om du inte läst det.

De två byarna är grannar i den bildsköna Glemmtal-dalen, en återvändsgränd som erbjuder skidåkning på alla sidor i dalen och flertalet liftar upp i systemet. Orten har ett stort antal skidskolor att välja på.

Ortens höjd är låg vilket är typiskt för österrike. Det skall dock låtas vara sagt att backarna är soliga, vilket tyvärr kan innebära problem fram på vårkanten.

<< Tillbaka till Österrike

 

Visar inga skidresor.
bevakning_string

Om inga restresor hittas så kan det bero på att du har valt en ort dit en viss reseorganisatör inte reser eller en ort i fel land. Prova att göra en mer generell sökning genom att välja alla länder eller alla destinationer. Klicka här för att börja om från början.

 

Diskutera skidåkning, snowboard och längdåkning!

Kom till oss på Säsong.se och diskutera din nästa resa eller varför inte berätta om dina äventyr i alperna?

Besök Säsong.se

Kommentera Saalbach, Österrike

Har du varit på skidresa / semester i Saalbach och vill berätta om det? Det kan vara en historia om världens bästa offpiståk, ett perfekt nyår eller varför inte om er researrangör? Glöm inte att berätta hur ni tog er till Saalbach - sista minuten, restresa eller på annat sätt.

Vi kommer eventuellt att publicera berättelsen om din semester i sin helhet eller delar av den här på sidan efter att den genomgått moderation. Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt medgivande till detta.
 

Hitta fler resor på Grr.se. Medlem av svenska Webmaster Network